Ülikool ootab ettevõtjaid avatud uste päevale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 27. jaanuaril korraldab Tartu ülikool ettevõtjatele ja arendajatele kolmanda ettevõtluspäeva, et tutvustada ülikooli pakutavaid koolitus-, koostöö- ja uuendusvõimalusi.

Kõrgkooli tehnoloogiainstituudi direktori Erik Puura sõnul osutusid eelmised ettevõtluspäevad igati edukaks. «Laiendasime koostööd eeskätt väikese ja keskmise suurusega ettevõtetega väga erinevates valdkondades, näiteks robootikas, puidukuivatamises ja energiatõhusas ehituses,» selgitas ta.

Sel aastal on päeva fookuses teenused. Tänu Euroopa Liidu abirahale on ülikool saanud hulganisti moodsaid aparaate, mida on võimalik kasutada mitmesuguste ettevõtete arenguks. «Seda kavatsemegi näidata. Oma nägemuse teenustest, mida ettevõtted võiksid vajada, esitab enamik ülikooli teaduskondi, kolledžeid ja asutusi,» ütles Puura.

Lisaks koolitusteenustele annab ülikool ülevaate arendus-, konsultatsiooni-, analüüsi- ja testimisteenustest. Võimalik on kohe teha kokkuleppeid uute koostööprojektide käivitamiseks. Avatud on uute projektide kontaktpunkt ning ülikooli pakutavate teenuste tuba.

Loengu peab rahvusvahelise ettevõtluse professor Urmas Varblane. Ta annab ülevaate sellest, mis toimub maailma majanduses, ning jagab soovitusi, millega võiksid Eesti ettevõtjad arvestada.

Avatud uste päev algab 27. jaanuaril kell 10.30 Tartu ülikooli tehnoloogiainstituudis Nooruse tänav 1 ja on kõigile huvilistele tasuta. Siiski on vajalik eelregistreerimine, mis kestab 23. jaanuarini või kuni osalejate piirarv täis saab. Lisainfot saab veebilehelt www.ut.ee/ettevotluspaev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles