Tulevik taaskäivitas hooaja Paides magusa võiduga

Priscilla Õmblus
Copy
Teisipäeval jätkus kaks kuud pausil olnud Premium-liiga hooaeg Viljandi Tulevikule võidukalt: ta alistas Paide Linnameeskonna tolle kodustaadionil 2:1. Tuleviku esimese värava pärast pausi lõi Herol Riiberg (number 8).
Teisipäeval jätkus kaks kuud pausil olnud Premium-liiga hooaeg Viljandi Tulevikule võidukalt: ta alistas Paide Linnameeskonna tolle kodustaadionil 2:1. Tuleviku esimese värava pärast pausi lõi Herol Riiberg (number 8). Foto: Marek Tiits

Teisipäeval pidas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi pärast kahekuulist koroonakriisist tingitud pausi taas Eesti meistrivõistluste Premium-liiga mängu ja sai magusa 2:1 võidu Paide Linnameeskonna üle tolle kodustaadionil. Esimese värava lõi Herol Riiberg ja teise penaltist Pavel Marin.

"Jaa, muidugi oli isu juba väljakannatamatu. Ja värav on mängijale, eriti ründajale, veel kõige magusam. Trennis löödud värav on ju ka tore, aga võistlusmomendil löödu – see on eriti magus," rääkis Herol Riiberg.

Arvestades seda, et enne teisipäevast kohtumist oli Tulevikul õnnestunud heal juhul kaks nädalat kokku mängida, tundus meeskonna sünergia Riibergile hea. "Klappis hästi," ütles ta ning lisas, et füüsilise poole pealt on vorm praegu hea, sest liigapausi ajal tegid kõik meeskonna liikmed individuaalset tööd. "Palliga on veidi rabe. See on ka arusaadav, kui kaks kuud pole võistlusmomenti olnud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles