Talumees püüab liiklusmärgiga ekslejate vaeva kokku hoida

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kõravere-Tõnise talu peremees Ain Kalm arvas, et kui keegi tema õue juba eksinud on, võiks vähemalt juttugi tulla tegema.
Kõravere-Tõnise talu peremees Ain Kalm arvas, et kui keegi tema õue juba eksinud on, võiks vähemalt juttugi tulla tegema. Foto: Elmo Riig

Viljandi valla mees paigaldas oma hoovi viiva tee otsale liiklusmärgi, et eemale hoida sagedasti sinna keeravaid võõraid.

Pühapäeval Viljandi vallas Varesemägede kandis ringi sõites märkasid Sakala ajakirjanikud ühe väikse teeotsa juures peatumas autot, mille pagasiruumist turritas välja liiklusmärk. Autost väljuv mees tervitas ajakirjanikke rõõmsalt. See oli Kõravere-Tõnise talu peremees Ain Kalm, kes asus teeotsale paigaldama eramaa märki. Nii tahab ta vähendada vaeva neil, kes muidu tema hoovi sõitma juhtuksid ja peaksid sealt tagasi pöörama.

Kalm rääkis, et täpselt ta oma hoovi välja jõudvate liiklejate kogust öelda ei oska, kuid nentis, et autosid satub sinna võrdlemisi tihti. "Mõni tuleb täitsa hoovi, mõni keerab aia taga ringi, näed ainult, et jäljed on maas," lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles