Folkijad pole öömajast lahti lasknud

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Park Hotell Viljandi müügi- ja marketingijuht Keirin Pärn ütles, et selle suve pärimusmuusika festivaliks soovisid kliendid tube broneerida juba eelmise aasta peo ajal.
Park Hotell Viljandi müügi- ja marketingijuht Keirin Pärn ütles, et selle suve pärimusmuusika festivaliks soovisid kliendid tube broneerida juba eelmise aasta peo ajal. Foto: Marko Saarm

Kuigi pärast paari kuu pikkust teadmatust sai alles sel kolmapäeval kinnitust, et Viljandi pärimusmuusika festival tänavu siiski tuleb, ei olnud folgipeolised tõtanud oma varem tehtud hotellibroneeringuid tühistama.

Pärimusmuusika festivali pealik Ando Kiviberg ütles, et kui olukord ei pööra halvemaks, peetakse folgipidu varem väljakuulutatud ajal, 23.–26. juulini.

«Meie festivali publik on väga lojaalne ja mul on kohutavalt hea meel, et lootus inimeste südames püsib,» lausus ta. «Hästi oluline on aga mõista, et see festival – juhul, kui ta ikka tuleb – on oluliselt väiksem kui viimastel aastatel. Vahe on väga suur.»

Kui asjaolud muutuvad ja kroonviirus hakkab taas jõudsamalt levima, jäetakse festival Kivibergi sõnul ikkagi ära. «Siis ei tule pidu kõne allagi. Loodan, et kõik saavad sellest aru. Oleme vastutustundlikud ning tahame seda üritust veel ju veel teha,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles