Kooli tagasi lähevad vaid need, kel on seda vaja

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Klassiruumid on tühjad olnud kaks kuud. Uuest nädalast lähevad koolimajja need, kel on distantsõppe ajal olnud hakkamasaamisega muresid ja kes vajavad kooli lõpetamiseks teistest rohkem tuge.
Klassiruumid on tühjad olnud kaks kuud. Uuest nädalast lähevad koolimajja need, kel on distantsõppe ajal olnud hakkamasaamisega muresid ja kes vajavad kooli lõpetamiseks teistest rohkem tuge. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Valitsuse otsusega on koolidel võimalik tulevast esmaspäevast, 18. maist naasta kontaktõppe juurde. Viljandimaa koolijuhtide sõnul jääb enamik õpilasi siiski koju ning koolimajja lastakse vaid need, kel on kontaktõpet väga vaja.

Viljandi haridus- ja kultuuriameti juht Jaak Raie rääkis, et linnavalitsus on koolidega kokku leppinud, et regulaarsele õppetööle naasevad vaid need õpilased, kes vajavad kontaktõpet ainete läbimiseks ja kooliaasta positiivse tulemusega lõpetamiseks. Ehkki täpset arvu pole veel teada, on selliseid õpilasi Raie andmetel üsna vähe, 10–15 protsenti kõigist õpilastest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles