«Võnge» Mulgimaale tänavu ei jõua

Margus Haav
, reporter
Copy
Riffarricat, kuhu kuuluvad Kulno Malva (pildil) ja Kristjan Priks, tänavu Sooglemäel esinemas ei näe, kuid duo on lubanud üles astuda tuleval aastal samas kohas ja samal festivalil.
Riffarricat, kuhu kuuluvad Kulno Malva (pildil) ja Kristjan Priks, tänavu Sooglemäel esinemas ei näe, kuid duo on lubanud üles astuda tuleval aastal samas kohas ja samal festivalil. Foto: Elmo Riig

Paari kuu pärast pidi Eesti ainus rändav kultuurifestival «Võnge» jõudma Mulgimaale tulevasse Sooglemäe külastuskeskusse, kuid korraldajad otsustasid selle ülemaailmse kriisi tõttu aasta jagu edasi lükata. «Võnge» tuleb seal järgmisel suvel 2. ja 3. juulil ning kõik tänavuseks aastaks väljakuulutatud artistid on lubanud kaasa lüüa.

«Kuigi praegu on ametlikult keelatud kõik üritused vaid juuni lõpuni, oleme otsustanud juuli algusesse planeeritud «Võnke» aasta võrra edasi lükata,» teatas festivali peakorraldaja Tarmo Sikk. «Võiksime küll ära oodata vabariigi valitsuse ametliku suur­ürituse definitsiooni ja ­juhinduda oma edasistes tegevustes sellest, kuid sisuliselt ei muudaks see määratlus ju suurt midagi. Pidada mõni päev pärast igasuguste ürituste korraldamise keeldu festivali mitme tuhande inimese osavõtul oleks ilmselgelt vastutustundetu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles