Viljandi haiglasse saab taas pakke viia

Sakala
Copy
Pakke võetakse haigla peahoones vastu tööpäeviti hommikul kella kaheksast kella neljani pärastlõunal.
Pakke võetakse haigla peahoones vastu tööpäeviti hommikul kella kaheksast kella neljani pärastlõunal. Foto: Marko Saarm

Viljandi haigla andis pressiteatega edasi info, et 12. maist tohib taas viia pakke ravil viibivatele siseosakonna, kirurgiaosakonna, statsionaarse taastusravi, iseseisva õendusabi ja sünnitusosakonna patsientidele. Pakid palutakse viia kontrollpunkti, kust need toimetatakse edasi patsiendini.

Pakke võetakse haigla peahoones vastu tööpäeviti kella 8–16. Paki peale peab kindlasti olema hästi loetavalt märgitud patsiendi nimi ja osakond, kus patsient viibib.

Kontrollpunktiks nimetatakse haigla peahoone fuajees eriolukorra ajal avatud eeltriaaži, kuhu haiglasse siseneja esmalt satub ning kust külastajaid praegu edasi ei lastagi.

Psühhiaatriakliinik ja hoolekandekeskus hakkavad pakke vastu võtma 18. maist ehk siis eriolukorra lõpust, Viljandi haigla kinnitusel on selle põhjuseks asjaolu, et nendes osakondades on hapramad patsiendid.

Pakkide saatmise järele eriti suurt nõudlust eriolukorra ajal olnud ei ole. "Inimesed on piirangutesse suhtunud mõistvalt," kinnitas Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Ene Veiksaar.

Viljandi haigla ravi- ja hoolekandeteenuseid saab praegu 402 patsienti ja klienti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles