Varastatud kämping müüdi omaniku teadmata maha (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Reede hommikul avanes Magnus Kallikormile Viljandi vallas Riuma külas niisugune vaatepilt: üks tema kahest kämpingust oli kadunud.
Reede hommikul avanes Magnus Kallikormile Viljandi vallas Riuma külas niisugune vaatepilt: üks tema kahest kämpingust oli kadunud. Foto: Erakogu

Reede hommikul tuli Sakalale teade, et Viljandi vallast Riuma külast on varastatud kämping. Kämpingu omaniku Magnus Kallikormi sõnul tuli päeva jooksul välja, et endine üürnik oli otsustanud selle maha müüa.

"Läksin üürimaja tagasi võtma ja vaatasin, et midagi puudu," ütles Kallikorm. "Siis sain aru, et üks kämping on puudu."

Kallikorm rääkis, et kämping haihtus oma kohalt ööl vastu neljapäeva ning naabrid olevat näinud, kuidas see veoauto peale tõsteti ja veoauto nelja tuule poole kadus. Reede hommikul tegi ta Facebookis üleskutse, et asjast teadjad temaga ühendust võtaksid. Selle peale võttis temaga ühendust just kämpingu ostnud inimene.

"Üürnik müüs meie vara meie teadmata lihtsalt maha. Ostja polnud sellest teadlik. Ta nägi Facebookis postitust ja teatas sellest mulle kohe, et ei tekiks tema suhtes kahtlusi," kõneles Kallikorm. Endine üürnik tema sõnul aga asjast midagi ei tea. "Asjaga tegeleb edasi politsei," lausus ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles