Eriolukord viib pärimusmuusika aidast kohviku

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Lossimägede nõlval seisva pärimusmuusika aida kohvikut on peetud Viljandi parima vaatega söögikohaks. Suure tõenäosusega jääb see suve alguses suletuks ning töötajad koondatakse.
Lossimägede nõlval seisva pärimusmuusika aida kohvikut on peetud Viljandi parima vaatega söögikohaks. Suure tõenäosusega jääb see suve alguses suletuks ning töötajad koondatakse. Foto: Marko Saarm

Pärimusmuusika keskuses tegutsev Aida kohvik on teatanud kümnele inimesele koondamisest ning tõenäoliselt jagatakse peatselt koondamisteateid teistelegi keskuse töötajatele, sest eriolukord on kogu töö seal suures osas seisma pannud.

Aida kohvik, logistikafirma Ants Viljandi ja mööbliettevõte Kase Furniture on töötukassa teatel praegu need kolm ettevõtet, kes on Viljandimaal teada andnud kollektiivsest koondamisest. Nemad kõik kavatsevad koju saata vähemalt kümme töötajat.

Ait ei saa raha teenida

Pärimusmuusika keskuse juhataja Tarmo Noormaa sõnul sai koondamise vajalikkus selgeks siis, kui saabus mõistmine, et suvel ürituste korraldamisega olukord ei parane ning aida ruumides ei ole võimalik korraldada kontserte ega neid sündmusteks välja üürida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles