Gümnasistide nädal tuleb sel aastal eriolukorra reegleid järgides

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Prügikoristusjooksu peeti Gümnasistide nädala raames ka eelmisel aastal.
Prügikoristusjooksu peeti Gümnasistide nädala raames ka eelmisel aastal. Foto: Silver Tõnisson

Viljandi gümnaasiumi õpilasesindus korraldab ka tänavu gümnasistide nädala ning ehkki üheskoos velokulgeda pole eriolukorra tõttu võimalik, kutsutakse üles inimesi end liigutama.

Gümnasistide nädala peakorraldaja ja gümnaasiumi õpilasesinduse president Kristiina Uus sõnas pressiteate vahendusel, et õpilasesindus kutsub inimesi üles rõõmu tundma liikumisest ning tähele panema ümbritsevat, kuid seda järgides eriolukorra reegleid.

Tuleval esmaspäeval, 11. mail on pressiteate järgi võimalik alates kella 18 osaleda järjekorras seitsmendas öö-orienteerumises. Seekord on rada avatud kogu öö ning sel aastal ei peeta korraldajate kinnitusel ka ajalist arvestust. "Põhieesmärk on saada koduseinte vahelt välja ning panna end füüsiliselt ja teadmiste poolest proovile," lisatakse teates. Registreerimine ning rajakaardi ja vastuste lehe edastamine käib elektrooniliselt.

Lisaks ööorienteerumisel oodatakse neljapäeval, 14. mail osalema prügikoristusjooksul. Osaleja võib valida endale sobiva piirkonna ning kogu ettejääva rämpsu kokku korjata. Selle saab tuua Viljandi gümnaasiumi ees olevasse suurde prügikotti. Lisaks kutsub õpilasesindus prügijooksu tehes postitama endast sotsiaalmeediasse pilte, märkides Viljandi gümnaasiumi õpilasesindust.

Lisainfot sündmuste kohta leiab gümnasistide nädala Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles