Politsei hoiab endiselt 2 + 2 reegli täitmisel silma peal

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kolmapäeva keskpäeval oli turulisi vähem kui möödunud nädalavahetusel.
Kolmapäeva keskpäeval oli turulisi vähem kui möödunud nädalavahetusel. Foto: Elmo Riig

Praegusel pensionipäevade perioodil hoiavad politseinikud eriti hoolikalt silma peal 2 + 2 reegli täitmisel. Ehkki valitsus on hakanud seatud piirangutele leevendusi seadma, ei ole selle reegli täitmise kohustust ära kaotatud.

Viljandi politseijaoskonna juht Margus Sass sõnas, et võrreldes eelmise kuu sama ajaga seekord eraldi valvet sularahaautomaatide juurde välja ei pandud, kuid patrullidele on antud korraldus reeglitest kinnipidamist jälgida. "Päevakäskudes on korraldus, et patrullid sõidavad ringi, vaatavad erinevaid kohti ja hoiavad rahva teadlikkust üleval," ütles ta.

Ehkki olukord on rahulikum kui kuu tagasi ja ka viirusega diagnoositute arv ei ole Viljandimaal kasvanud, kehtib 2 + 2 reegel edasi ja sellest tuleb kinni pidada. "Valitsus leevendab piiranguid, kuid inimesed on sellest teinud valejärelduse, nagu ei peaks ettevaatusabinõusid enam kasutama. Samas sõltub 2 + 2 reegli järgimisest, kas ja milliseid leevendusi tehakse või ka uusi piiranguid edaspidi kehtestatakse," rääkis Sass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles