Elroni asendusbussis peab vahel 2 + 2 hoidmise asemel püstigi seisma

Copy
Raudtee remondi tõttu sõidutatakse inimesi bussidega, kus tihtipeale pole ruumi 2 + 2 reeglit järgida. Pilt on tehtud läinud pühapäeval kell 17.51 Viljandist väljunud Elroni asendusbussis.
Raudtee remondi tõttu sõidutatakse inimesi bussidega, kus tihtipeale pole ruumi 2 + 2 reeglit järgida. Pilt on tehtud läinud pühapäeval kell 17.51 Viljandist väljunud Elroni asendusbussis. Foto: Triin Loide

Teisipäeval leevendusmeetmeid selgitades rõhutas peaminister Jüri Ratas korduvalt, et need on võimalikud vaid juhul, kui peetakse kinni 2 + 2 reeglist ja tagatakse desovahendite kättesaadavus. Riigifirma Elron asendusbussides pole nendest nõuetest kinnipidamine ka parima tahtmise korral sageli võimalik.

Viljandlased, kel autokasutusvõimalust pole, pääsevad praegu pealinna ainult rongiga, sest bussifirmad on vähese nõudluse tõttu sõidud katkestanud. Eelmisest nädalast on raudteeremondi tõttu rongid Viljandi ja Lelle vahelisel lõigul asendatud bussidega, mis kipuvad vahel sõitjatele nii kitsaks jääma, et seal tuleb isegi püsti seista.

30. aprillil kell 17.37 väljunud Elroni asendusbussi ja rongiga Tallinnast Viljandisse sõitnud viljandlannale Anna Maria Naanurile tundus, et on tavalisel bussireisil tavalisel ajal ning eriolukorrast pole märkigi. "Ei mingeid erivahendeid ega -nõudeid," tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles