Olustvere jätab ära sügisese künnivõistluse ja hoidisemessi

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Sügisesel Olustvere messil on perenaised näidanud aiasaaduste hoidistamisel oma võluvõimeid.
Sügisesel Olustvere messil on perenaised näidanud aiasaaduste hoidistamisel oma võluvõimeid. Foto: Marko Saarm

Sellel sügisel jäävad Olustveres ära rahvusvaheline koolinoorte künnivõistlus ning hoidisemess ja toidulaat, seisab maamajanduskooli veebilehel. Mõlemad ettevõtmised oleks teoks saanud 16. korda.

Kooli õppetalu juhataja ja sügisese ürituse peakorraldaja Riho Kala sõnul teatasid mitme riigi esindajad, et ei saa viirusepuhangu tõttu künnivõistlusel osaleda. "15 riigi esindused oleksid tulnud, aga kuna olukord on selline, siis otsustasime sel sügisel võistluse vahele jätta, et võistlejatelgi oleks tulemata jääda lihtsam."

Hoidisemess, mis on seni olnud rahvusvahelise künnivõistlusega samal ajal, jääb tänavu samuti vahele, sest korraldaja sõnul on see rahvarohke üritus. Viimastel kordadel on seal käinud rohkem kui kaks tuhat huvilist. "Suurem osa meie külastajaist on üle viiekümne, hoidiste degusteerimisel ollakse tihedalt koos ning et hirme vähendad, jätame ka toiduainete messi tänavu vahele, " lausus Kala ning toonitas nii korraldajate, kauplejate kui külaliste turvatunde säilitamise vajadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles