Ehitusmaterjali ja aiatarbeid jätkub

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Ehitusmaterjale ja aiatarbeid müüva Bauhofi välisukse ees on tihtipeale järjekord, mis näitab, et ostuhuvilisi on rohkem, kui poodi praeguste reeglite järgi lubatakse.
Ehitusmaterjale ja aiatarbeid müüva Bauhofi välisukse ees on tihtipeale järjekord, mis näitab, et ostuhuvilisi on rohkem, kui poodi praeguste reeglite järgi lubatakse. Foto: Elmo Riig

Kodu- ja aiaomanike veri hakkab kevadel kiiremini käima ja eriolukord oma piirangutega on lisanud töökatesse kätesse tarmukust parandada, kohendada, külvata ja istutada. Kas aga materjali ideede elluviimiseks jätkub?

Decora Viljandi kaupluse juhataja Taavi Aedma sõnul on eraklientide aktiivsust märgata just aiaosakonnas. Ostetakse mullasegusid ja taimi. Eriti popid on muruseemned, võõrasemad ja elupuud.

Ehitusmaterjalide ostmises pole Decora juhataja hinnangul erilist kasvu märgata, sest ehitajad ostavad just seda, mis töö neil parasjagu käsil ja millist materjali tarvis on. Tarneajad on mõnevõrra pikenenud, kuid puudust pole millestki olnud.

Espaki Viljandi kaupluse juhataja Monika Lindma kinnitas, et inimesed on aktiivsed ja tahavad tegutseda. «Mitu korda päevas peame ukse korraks kinni panema, et 2 + 2 reeglit hoida,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles