Akadeemia uus juht on stardijoonel valmis

Margus Haav
, reporter
Copy
Muusika- ja kultuurivaldkonnas vilunud Juko-Mart Kõlar on Viljandi kultuuriakadeemias kultuurhariduse osakonna juhatajana ametis olnud möödunud aasta sügisest. Septembris asub ta juhtima kogu akadeemiat.
Muusika- ja kultuurivaldkonnas vilunud Juko-Mart Kõlar on Viljandi kultuuriakadeemias kultuurhariduse osakonna juhatajana ametis olnud möödunud aasta sügisest. Septembris asub ta juhtima kogu akadeemiat. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktoriks valitud Juko-Mart Kõlar peab Viljandit vaimselt atmosfäärilt mõnusalt eluterveks paigaks ja akadeemiat ta pea peale pöörata ei plaani, kuid ilma uuendusteta hakkama ei saa.

Kõlari hinnangul on kultuur ja ettevõtlus tihedalt seotud. Ta on akadeemias kultuurhariduse osakonna juhatajana ametis olnud möödunud aasta sügisest ning muusika- ja kultuurivaldkonnas vilunud. Tema poolt rääkisidki suur kogemus kultuurimajanduse valdkonna juhtimises ja uuendusmeelne vaade. Kõlar asub praeguse direktori Iñaki Sandovali asemel ametisse 1. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles