Maanteeamet avas Viljandi teenindussaali. Broneering vajalik

Margus Haav
, reporter
Copy
Maanteeameti Tartu teenindusbüroo Viljandi esindus võtab kliente vastu kõiki ohutusnõudeid silmas pidades.
 
Maanteeameti Tartu teenindusbüroo Viljandi esindus võtab kliente vastu kõiki ohutusnõudeid silmas pidades.  Foto: Marko Saarm

Maanteeamet teenindab esmaspäevast kliente Viljandi, Tallinna, Saue, Jõhvi, Pärnu ja Tartu teenindussaalis broneeringu alusel. Teenindusbüroodes järgitakse rangelt ametlikke nõudeid ja soovitusi, et vähendada nakkusohtu. 

Nakkusohu vältimiseks soovitab maanteeamet eelistada eriolukorra ajaks väljatöötatud kontaktita või minimaalse kontaktiga teenuseid, mida tehakse endiselt kõigis büroodes. Maanteeameti e-teeninduses saab osta ja müüa sõidukeid, vahetada juhiluba ning vajalikud dokumendid tellida postiga koju. E-posti teel saab registreerida sõidukeid, taotleda rahvusvahelist juhiluba ja tellida pädevustunnistust. Näiteks on eriolukorra algusest e-teeninduses möödunud nädala reedeks vormistatud 13 368 sõiduki omanikuvahetust ning vahetatud 5754 juhiluba.

Lisaks andis maanteamet pressiteate vahendusel teada, et alustab A-kategooria ja kaitseväe rasketehnika sõidueksamite vastuvõtmist, sest seda saab teha kontaktita või minimaalsete kontaktidega.

A-kategooria sõidueksamitele saab esialgu registreerida autokooli kaudu, maist saab aja broneerida e-teeninduses. A-kategooria teooriaeksamile saab end kirja panna e-teeninduses. Eksameid võetakse vastu Jõhvis, Pärnus, Tartus ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles