Viljandi kunstmurustaadion on teisipäevast taas avatud, kuid ainult jalgpalliklubile 

Margus Haav
, reporter
Copy
Linnavalitsus lubas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubil individuaaltreeninguteks järveäärse kunstmurustaadioni avada.
Linnavalitsus lubas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubil individuaaltreeninguteks järveäärse kunstmurustaadioni avada. Foto: Marek Tiits

Linnavalitsus lubas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubil alates teisipäevast, 28. aprillist individuaaltreeninguteks avada järveäärse kunstmurustaadioni. Klubi kogukonnajuht Marek Tiits rõhutas, et staadion on lahti ainult klubi liikmetele ja igal juhul peetakse rangelt kinni eriolukorra reeglitest. 

"Selle loaga kaasneb ülisuur vastutus eriolukorra reeglitest kinnipidamise tagamisel ning me võtame seda väga tõsiselt. Praegu käibki kibe töö reeglistiku ja vastutusalade paikapanemiseks," rääkis Tiits. "Staadion hakkab olema avatud rangelt ainult klubi liikmetele. Hakkavad kehtima kellaajalised piirangud: meeste esindusvõistkond saab oma aja, ülejäänud aeg jääb teistele klubi liikmetele ehk suuremas osas noortele."

Tiits lisas, et esindusvõistkonna jaoks seatud kellaajad ei tähenda, et meeskond saaks alustada grupitreeningutega, sest sellist luba riigi poolt ei ole antud.

"Mehed saavad lihtsalt kvaliteetsel väljakul jätkata oma individuaalprogrammiga nagu seni," ütles Tiits.

Nagu Tiits rõhutas, ei tähenda praegune staadioni avamine mitte mingil juhul, et sellest saaks linlastele vaba aja veetmise koht nagu tavapäraselt. "Staadion on ainult klubi liikmetele individuaaltreeninguteks, järgides 2 + 2 ja teisi eriolukorraga kaasnevaid reegleid," nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles