Saksa vabatahtlik ootab Viljandi paneelmajas koroonakriisi lõppu

Eget Velleste
, reporter
Copy
18-aastane sakslanna Pauline Hofbauer tuli Eestisse läinud aasta 1. oktoobril plaaniga töötada siin vabatahtlikuna 31. juulini, ent eriolukord on plaanid pea peale keeranud. Praegu pole Viljandi Männimäe paneelmajas päevi mööda saatval neiul aimugi, kuidas ta projekti lõppemise järel koju võiks pääseda.
18-aastane sakslanna Pauline Hofbauer tuli Eestisse läinud aasta 1. oktoobril plaaniga töötada siin vabatahtlikuna 31. juulini, ent eriolukord on plaanid pea peale keeranud. Praegu pole Viljandi Männimäe paneelmajas päevi mööda saatval neiul aimugi, kuidas ta projekti lõppemise järel koju võiks pääseda. Foto: Marko Saarm

18-aastane Saksa vabatahtlik Pauline Hofbauer otsustas koroonakriisi aja Viljandis mööda saata. Enne töötas ta Perekodu erivajadustega laste koolis abiõpetajana, praegu pole tal aga eriti midagi teha. Millal ta kodumaale saab naasta, on teadmata.

"Magan kauem, loen rohkem, veedan palju aega õues ning suhtlen telefonitsi lähedastega." Umbes nii võtab ta ise oma argipäevad kokku. Töö, mis ta Eestisse tõi, langes koolide sulgemise tõttu ära. Viimasel ajal on tal nädalavahetustel siiski natuke rohkem vaheldust olnud, sest ta on saanud Perekodus elavate lastega mängimas ja jalutamas käia.

Suurlinn Viljandi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles