Ööpäevaga lisandus 9 positiivset proovitulemust, Viljandimaal püsib olukord muutusteta

Eget Velleste
, reporter
Copy
Viimase ööpäeva jooksul võetud 604 prooviga tuvastati üheksa uude koroonaviirusse nakatunut.
Viimase ööpäeva jooksul võetud 604 prooviga tuvastati üheksa uude koroonaviirusse nakatunut. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 604 uue koroonaviiruse proovi ja positiivseks osutus neist 9 ehk 1,5 protsenti. Viljandimaal on nakatunute arv püsinud alates neljapäevast 23 peal.

Kokku on Eestis tänaseks tehtud 47 933 esmast proovi, neist 1643 ehk 3,4 protsenti on olnud positiivsed.

26. aprilli hommikuse seisuga vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 94 inimest, kellest 6 on juhitaval hingamisel. Haiglatest on välja kirjutatud 233 inimest. Ööpäeva jooksul suri Lääne-Tallinna keskhaiglas 84-aastane naine ja Pärnu haiglas 78-aastane naine. Senisest arvestusest on tehnilise vea tõttu välja jäänud inimene, kes suri kodus ja kel tuvastati COVID-19 surma järel. Kokku on Eestis koroonaviirusega surnud 49 inimest.

Viimase 24 tunni jooksul lisandus Harjumaal 7 koroonaviirusesse nakatunut ja nii Pärnumaal kui Saaremaal üks nakatunu. Statistika koostatakse rahvastikuregistri andmete põhjal. Vanuseliselt on enim nakatunuid 55–59-aastaste hulgas – 12 protsenti. Täpsemat statistikat saab vaadata www.terviseamet.ee/koroonakaart.

Lisainfot leiab terviseameti kodulehelt www.terviseamet.ee/uuskoroonaviirus ja terviseameti Facebooki kontolt. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse eriolukorra kodulehelt www.kriis.ee/et/koik-kusimused-ja-vastused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles