Viljandisse on võimalik hääletada võrguplats

Eget Velleste
, reporter
Copy
Nelja võrkpalliplatsi rajamine on jäetud rahva kätesse.
Nelja võrkpalliplatsi rajamine on jäetud rahva kätesse. Foto: Sille Annuk

Eesti võrkpalli liit annab teada, et taas on alanud rahvahääletus "Võrguplatsid korda!". Kümne tänavu hääletusele jõudnud kandidaadi hulgas on ka Viljandi Kesklinna kooli juurde rajatava võrkpalliplatsi taotlus.

Kümnendat aastat asetleidvale konkursile laekus seekord 34 sooviavaldust ning sel kevadel on plaanis rajada kümme uut palliplatsi. Žürii on neist kuus juba välja valinud.

Žürii valitud võrguplats rajatakse Viljandimaale Ramsi alevikku, Jõhvi linna, Kuressaare linna Titeranda ning Pärnumaa Lõpe, Järvamaa Vao ja Võrumaa Lobotka külla. Lisaks valis žürii välja need kümme taotlust, mis pääsesid 20.–27. aprillini Postimehe veebikeskkonnas kestvale rahvahääletusele.

Pressiteate vahendusel nenditakse, et žürii lähtus taotluste hindamisel nende vastavusest projekti tingimustele, mille seas on olulisel kohal rajatava võrkpalliväljaku avaliku kasutuse nõue ning taotleja suutlikkus plats valmis ehitada ja hiljem hooldada.

Võrkpalli liit kutsub kõiki sportlikest eluviisidest lugupidavaid inimesi üles rahvahääletusel osalema, et uued palliplatsid kerkiksid just nendesse kohtadesse, kus neist kõige rohkem puudust tuntakse. Kõigi hääletajate vahel loositakse välja Eesti meeste võrkpallikoondise eelmise hooaja mängusärk.

Hääletada saab SIIN.

Rahvahääletuse võitjad avalikustatakse 28. aprillil. Žürii koosseisu kuulusid Kaido Fridolin, Rivo Vesik, Kert Toobal, Hanno Pevkur ja Helen Veermäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles