Sööme sõnu. Kui Mourice on kadunud

Üllar Priks
, reporter
Copy
Aasiapärased nuudlid kanalihaga
Aasiapärased nuudlid kanalihaga Foto: Erakogu

Ma olen väga suur idamaiste toitude fänn. Koduköögis neid ise teha ma siiski üleliia tihti ei riski. Lihtsalt alati on toit maitsvam, kui seda on teinud inimene, kes on just niisuguste maitsete ja kokkamistraditsioonide keskel üles kasvanud. No ühesõnaga, ühelt poolt ei meeldi mulle alla jääda, ja teisalt: miks ma peaksin leppima vähema kui parimaga?

Kõige selle pärast käin ma reisil olles võimaluse korral alati ka mõnes Aasia kööki pakkuvas toidukohas. Vahel on tulnud küll pettuda, kuid enamasti olen saanud väga häid toiduelamusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles