Kultuuritöötajad jalutasid nädalaga kaks tiiru ümber Viljandimaa

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõunik Kai Kannistu koos tütar Kaire ja neljajalgse sõbraga kultuurikilomeetreid kogumas.
Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõunik Kai Kannistu koos tütar Kaire ja neljajalgse sõbraga kultuurikilomeetreid kogumas. Foto: Erakogu

Eelmisel kolmapäeval otsustasid ekraani taha järjekordsele veebikoosolekule kogunenud Viljandimaa kultuuritöötajad hakata jalasirutamiseks üheskoos kultuuri­kilomeetreid koguma. Pisut enam kui nädal hiljem on kamba peale tehtud rohkem kui kaks tiiru ümber Viljandimaa.

Kultuurikilomeetrite kogumise eestvedaja, Viljandimaa omavalitsuste liidu kultuurinõuniku Kai Kannistu jutu järgi sisestab iga kaasalööja päeva jooksul läbitud kilomeetrid ühisesse tabelisse ning need arvutatakse kokku.

«Üleskutsele on reageerinud 18 osalejat ning seitsme päevaga oleme koos teinud rohkem kui kaks tiiru ümber Viljandimaa: kokku on läbitud enam kui 880 kilomeetrit,» rääkis ta. Ettevõtmise eesmärk on viibida võimalikult palju värskes õhus ja olla terve. «Oluline on liigutada!» ütles kultuurikilomeetrite kogumise algataja. «Ja minu neljajalgne sõber – tema vaeseke peab ka kõik need kilomeetrid minuga koos läbima,» lisas ta naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles