Suurjooksu korraldajad manitsevad kogunemist vältima

Priscilla Õmblus
Copy
Selle aasta 1. mail Viljandis niisugust vaatepilti nagu mullu näha ei saa. Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad paluvad inimestel 1. mail ühisjooksuks mitte koguneda.
Selle aasta 1. mail Viljandis niisugust vaatepilti nagu mullu näha ei saa. Ümber Viljandi järve jooksu korraldajad paluvad inimestel 1. mail ühisjooksuks mitte koguneda. Foto: Elmo Riig

Kõigest nädal ja üks päev oleks jäänud Viljandi ühe suursündmuse, traditsiooniliselt 1. mail peetava ümber Viljandi järve jooksuni, aga tänavu on see koroonaviiruse leviku tõttu lükatud 1. augustile. Jooksu korraldajad kutsuvad inimesi üles mõistlikkusele ning stardipaigas kogunemist ja ühiselt jooksmist vältima.

«1. mai on lähenemas ning siit-sealt kostab jooksjate seast mõtteid, et kui ikka koguneks sel päeval kell 12 Viljandi staadioni juurde parklasse ning jookseks ühiselt ümber Viljandi järve. Korraldajate suur palve on, et ärge seda tehke,» seisab korraldajate üleskutses. «Loomulikult võite te 1. mail joosta ümber Viljandi järve. Te võite joosta kus tahes teises Eestimaa või maailma otsas, aga püüdke seda teha eriolukorra reegleid arvestades. Hoidke teiste jooksjatega vähemalt kahemeetrist vahet ja hoiduge suurtest gruppidest. Ei ole mõistlik koguneda enne jooksu alustamist suurde gruppi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles