Kriisi tulek pani inimesed söögipoolist varuma

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Tactical Foodpacki nime kandvaid toidupakke valmistava osaühingu Tactical Solution tegevjuht Sverre Puustusmaa tõdes, et samal ajal kui väga suur osa ettevõtetest pidi koroonapandeemiast tingitud eriolukorra ja kriisi tõttu töötegemist pidurdama, kasvas nõudlus Tactical Solutioni toodete järele hüppeliselt.
Tactical Foodpacki nime kandvaid toidupakke valmistava osaühingu Tactical Solution tegevjuht Sverre Puustusmaa tõdes, et samal ajal kui väga suur osa ettevõtetest pidi koroonapandeemiast tingitud eriolukorra ja kriisi tõttu töötegemist pidurdama, kasvas nõudlus Tactical Solutioni toodete järele hüppeliselt. Foto: Elmo Riig

Viiratsis kuivtoidupakke tootva ettevõtte Tactical Solution juht nentis, et koroonaviiruse levik maailmas on ettevõttele kõvasti tööd juurde andnud. Samas arvas ta, et majanduskriisist ei jää mõjutamata ka nemad.

Osaühingu Tactical Solution juht Sverre Puustusmaa rääkis, et samal ajal kui väga suur osa ettevõtetest pidi eriolukorra ja kriisi tõttu töötegemist pidurdama, kasvas nõudlus Tactical Solutioni toodete järele hüppeliselt. «Olime nii-öelda eesliinitöötajad. Kõik, kes meie pakke vajasid, said. Meie ei saanud seisma jääda.»

Puustusmaa sõnul oli näha, et toiduvarule hakkasid mõtlema ka need inimesed, kes varem ei uskunud, et selleks võiks vajadust olla. Ta avaldas lootust, et nii mõnedki hoolitsevad edaspidigi oma varude eest. «Neile, kes meie toitu proovivad, see tihtipeale meeldib. Nad söövad selle ära ja täiendavad oma varusid uuesti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles