Pika võistluspausi lõpetab virtuaaljooks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui tavaliselt on maakonna maanteejooksu meistreid selgitatud aprilli keskel Karksi-Nuias ja jooksjaid on rajale läkitatud paarikaupa, siis tänavu osalejad stardipaigas kokku ei saa ning valivad ise, millal ja kus distantsi läbivad.
Kui tavaliselt on maakonna maanteejooksu meistreid selgitatud aprilli keskel Karksi-Nuias ja jooksjaid on rajale läkitatud paarikaupa, siis tänavu osalejad stardipaigas kokku ei saa ning valivad ise, millal ja kus distantsi läbivad. Foto: Marko Saarm

Peaaegu poolteist kuud kestnud pausi järel tuleb sel nädalavahetusel Viljandimaal esimene spordivõistlus. Parimaid saavad laupäeval ja pühapäeval selgitada jooksjad, aga seda virtuaalselt, valides ise aja ja koha, kus etteantud distants läbida.

Tavapäraselt peaksid aprilli keskel olema Karksi-Nuias maakonna maanteejooksu meistrivõistlused. Seekord kümneid jooksjaid väikelinna staadionile starti tuua ei saa, kuid päris ära jätta korraldajad seda võistlust ka ei tahtnud. Nii mõeldigi välja Viljandimaa lahtine virtuaalne maanteejooks, mille nimest jäeti välja viide meistrivõistlustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles