Viljandi kunstikooli asus juhtima Laineli Parrest

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi kunstikooli direktorina tööd alustav Laineli Parrest leiab, et eriolukorra ajal on huviharidusasutustel võimalik särada.
Viljandi kunstikooli direktorina tööd alustav Laineli Parrest leiab, et eriolukorra ajal on huviharidusasutustel võimalik särada. Foto: Marko Saarm

Möödunud esmaspäeval alustas Viljandi kunstikooli direktorina tööd kooli senine õpetaja ja Linnagalerii kuraator Laineli Parrest, kes asus sellesse ametisse ajutiselt eemal viibiva koolijuhi Kadri Kallasti asemel.

Kunstikooliga juba seitse aastat seotud olnud Laineli Parrest sõnas, et varem tegutses ta õpetajana põhitöö kõrvalt, kuid direktor on ta täiskohaga ning see tähendab, et Linnagalerii kuraatori ja kunstikooli õpetaja ametikohale tulevad uued inimesed.

Juba nädalapäevad ametis olnud Parrest rääkis Sakalale, et kunstikoolil läheb eriolukorra ajal ilusti ning käib kaugõpe nagu igal pool mujal. Iga nädal saavad õpilased ülesande, millele on võimalik läheneda loominguliselt. Parresti sõnul tuleb pärast vaheaega protsessis väike muudatus: õpilased saavad valida ülesannete seast oma lemmiku ning selle teostada.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles