Ööpäevaga lisandus Viljandimaal üks nakatunu

Margus Haav
, reporter
Copy
Koroonaviiruse proov 
 
Koroonaviiruse proov   Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 730 COVID-19 viiruse proovi, millest 2,2 protsenti ehk 16 proovi osutusid positiivseks. Kokku on Eestis tehtud 40 333 esmast proovi, nendest 1528 ehk 3,8 protsenti on osutunud positiivseks. Kõige rohkem positiivseid proove laekus rahvastikuregistri andmete järgi Harjumaal (6) ja Võrumaal (5). Saaremaal lisandus positiivseid proove kaks ja Viljandimaal üks. Kaks positiivset tulemust olid määratlemata elukohaga.

19. aprilli hommikul vajas Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 125 inimest, kellest 10 olid juhitaval hingamisel. Haiglatest on välja kirjutatud 164 inimest. Viimase ööpäeva jooksul suri Eestis COVID-19 tõttu kaks inimest, Ida-Viru keskhaiglas ravil viibinud 86-aastane mees ja Kuressaare haiglas ravil olnud 83-aastane mees. Kokku on Eestis koroonaviiruse tõttu surnud 40 inimest.

Maakondade kaupa on nüüd sama palju positiivseid esmaseid proove Harju- ja Saaremaal (520). Järgmisel kohal on Ida-Viru maakond (95). Peaaegu sama palju positiivseid esmaseid proove on Tartumaal (94) ja Pärnumaal (92).

Vanuserühmiti on endiselt kõige rohkem positiivseid esmaseid proove andnud keskealised. Ööpäeva jooksul pilt ei muutunud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles