Kultuuriakadeemia proovib ärajääva aktuse asemel lõpetajatele ilusa hetke korraldada

Margus Haav
, reporter
Copy
Viljandi kultuuriakadeemia oma tänavustele lõpetajatele lõpuaktust ei korralda.
 
Viljandi kultuuriakadeemia oma tänavustele lõpetajatele lõpuaktust ei korralda.  Foto: Marko Saarm

Tartu ülikool ei korralda sel suvel lõpuaktuseid, sest neile koguneb palju rahvast ja seega on võimatu vältida lähikontakte. Ära jääb ka Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia lõpuaktus.

«Tavapärane Ugalas toimuma pidanud lõpuaktus jääb kindlasti ära, aga püüame leida teisi viise, kuidas lõpetajate tähtsat päeva eriliseks teha,» rääkis akadeemia turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Aet Seil. «Ülikooli otsus tuli hiljuti ja me ei ole veel jõudnud selles osas nõu pidada. Lõplik otsus sõltub viiruse kulust ja kriisiaja reeglitest, aga igal juhul püüame läheneda loovalt ja lõpetajatele ilusa hetke korraldada. Miks mitte näiteks vabas õhus ja väiksemates gruppides.»

Ülikooli kinnitusel saavad üliõpilased lõpudiplomi kätte oma struktuuriüksusest juuni teisel poolel. Kättesaamiskoha ja -aja täpne info saadetakse kõigile lõpetajatele ja ühtlasi pannakse välja ülikooli kodulehele. Lõpudiplomi võib vajaduse korral välja võtta ka üliõpilase volitatud esindaja, samuti võib lasta saata diplom endale postiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles