Sipsiku lasteaias sai kapivaringus üks inimene kergelt viga

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Lisaks kokkuvarisenud tellingutele kukkusid Sipsiku lasteaia ühes rühmaruumis ka seinakapid ümber.
Lisaks kokkuvarisenud tellingutele kukkusid Sipsiku lasteaia ühes rühmaruumis ka seinakapid ümber. Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljapäeva hommikul Suure-Jaani Sipsiku lasteaia ümbert tellingute kokkuvarisemise tagajärjel keegi kannatada ei saanud, paraku leidis samal päeval ka lasteaia siseruumis aset õnnetus – ühes rühmas kukkusid kapid seinalt alla – ja selles sai üks inimene kergelt viga.

Paar tundi pärast tellingute varisemist väitis lasteaia juhataja Tiiu Savelli, et lasteaias isegi ei kuuldud midagi. Tegelikult sadasid samal päeval lasteaia ühe ruumi seinalt alla kapid ja üks töötaja sai pisut viga. 

Savelli sõnul kuulis lasteaiapere tellingutega juhtunud õnnetusest ehitajalt, sest lasteaed tegutseb maja remondi ajal hoone teises otsas. "Kui ehitaja poleks meile öelnud, siis me võib-olla ei teakski juhtunust. Meie ruumidesse tellingute varingu müra ei kostnud," lausus ta neljapäeval Sakalale. Ometi laekus Sakalale neljapäeva õhtul vihje, et lasteaia ühes rühmas kukkusid köögikapid seinalt maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles