Rändkauplus trotsis libedust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala algul sõitis Kärstnas tegutseva osaühingu Elductum kauplusbuss libedusest hoolimata oma ringid läbi, kuigi teedel oli rohkesti kohti, kus ähvardas kraavilibisemise oht.


Müüja Sirje Todesk ütles, et esmaspäeval oli teed libedad Kärstna ümbruses ja Karksi-Nuia kandis. «Teedel polnud mitte üks raas liiva või soola,» lausus ta.

Kauplusbuss hilines ringi lõpus umbes tunni jagu. «Õnneks olid inimesed mõistvad, nad olid rahul, et me üldse tulime,» rääkis müüja.

Osaühing teenindab maainimesi Tarvastu, Karksi ja Viiratsi ning Valgamaa Põdrala vallas. Päevase ringi pikkus on 50-70 kilomeetrit.

Elductum kavatseb endale soetada uue kauplusbussi Mercedes-Benz Tourismo, mille tarvis saadi põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise meetmest 1 564 660 krooni. «Kavatseme maainimeste teenindamist jätkata,» kinnitas Sirje Todesk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles