Endine politseijuht alustas kodulinnas töist pensionipõlve

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kuu aega tagasi seisis Alvar Pähkel (keskel) koos teiste prefektuuri juhtidega Viljandi politseimaja ees, et anda siinsetele tublimatele töötajatele aukiri või aumärk. Nüüd on Pähkel üks jaoskonna töötajatest. Pildil on tema kõrval Veiko Järva (vasakul) ja Indrek Koemets.
Kuu aega tagasi seisis Alvar Pähkel (keskel) koos teiste prefektuuri juhtidega Viljandi politseimaja ees, et anda siinsetele tublimatele töötajatele aukiri või aumärk. Nüüd on Pähkel üks jaoskonna töötajatest. Pildil on tema kõrval Veiko Järva (vasakul) ja Indrek Koemets. Foto: Elmo Riig

Viis ja pool aastat tagasi Viljandi politseijuhi kohalt lahkunud Alvar Pähkel töötab aprillist taas kodulinnas. Hiljutisest Lõuna prefektuuri patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhist on nüüd saanud politseipensionärist Viljandi piirkonnapolitseinik.

Oma sõnul oli ta juba mõni aasta tagasi teinud otsuse, et kui saab 50-aastaseks ja avaneb võimalus hakata saama politseipensioni, lahkub ta oma kabinetist Tartus ning üleüldse politseitöölt. Nimelt kehtis varem seadus, mille järgi tuli pika staažiga 50-aastasel politseinikul otsustada, kas ta valib pensioni või politseitöö. Mullu mais tegi aga riigikogu olulise muudatuse ning politseipensionäridel lubati ametis jätkata, sest vastasel korral oleks lahkujate hulk lähiaastatel olnud väga suur ning see seadusemuudatus sai ka põhjuseks, miks Pähkel otsustas Viljandis tööd jätkata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles