Uus prefekt käis end tutvustamas

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kohvi arvates on Viljandimaal elu turvalisem seetõttu, et inimesed hoiavad ümbruskonnas toimuval hästi silma peal.
Tarmo Kohvi arvates on Viljandimaal elu turvalisem seetõttu, et inimesed hoiavad ümbruskonnas toimuval hästi silma peal. Foto: Elmo Riig / Sakala

Aasta algul senise Lõuna prefekti Aivar Otsalti asemele asunud endine Ida prefekt Tarmo Kohv tegi eile Viljandimaal tutvumisringkäigu.


Pärast kohtumist Viljandi politseiosakonnas töötavate inimestega vest­les Tarmo Kohv «Sakala» ajakirjanikega ning käis maavanem Kalle Küttise juures, Karksi-Nuia ja Suure-Jaani konstaabliosakonnas ning Suure-Jaani vallavalitsuses.



Seni Ida- ja Lääne-Virumaa korrakaitsjate eesotsas seisnud mehe sõnul on politsei eesmärgid kogu riigis enam-vähem ühesugused. Samas tõdes Kohv, et Lõuna-Eesti erineb tema senisest tegevuspiirkonnast nii rahvusliku koosseisu kui elatustaseme ja töötuse määra poolest.



Prefekti sõnul on Viljandi politseiosakond seni üldjoontes hästi hakkama saanud ning väärib paljudes aspektides teistele maakondadele eeskujuks toomist. Tema hinnangul pole head tulemused tingitud mitte sellest, et maakond on väike, vaid hästi läbimõeldud koostööst. «Ma tean, et siin astutakse ühte jalga, ning see on andnud tulemusi,» kiitis ta.



Senine Lõuna prefekt Aivar Otsalt täitis omakorda Tarmo Kohvist vabaks jäänud kabineti Jõhvis. Lõuna prefektuuri juhitakse Tartust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles