Trad.Attack!: viirused muusika levikut ei takista

Margus Haav
, reporter
Copy
Kuue aasta eest tegevust alustanud Trad.Attack! on nüüdseks kontserte andnud tuhandetele inimestele ja pälvinud 21 muusikaauhinda.
Kuue aasta eest tegevust alustanud Trad.Attack! on nüüdseks kontserte andnud tuhandetele inimestele ja pälvinud 21 muusikaauhinda. Foto: Jelena Rudi

Trad.Attack!-i neljas, parajalt üllatusi pakkuv album «Make Your Move» ilmub reedel. Trio on sedakorda ette võtnud omamoodi jõukatsumise: kui suurelt saab õigupoolest üks kolmeliikmeline bänd kõlada ja kuidas salvestada stuudios muusikat nii, et see kõlaks nagu staadionil? Bändi liikmetega sai juttu aetud videosilla vahendusel.

Kui sassi eriolukord Trad.Attack!-i plaanid lõi?

Jalmar Vabarna: Uue plaadi kontekstis väga ei löönudki midagi peale selle, et kõik intervjuud ja promod peame tegema veebi kaudu. Tõsi, maikuus plaanis olnud kontserdi Saku suurhallis lükkasime edasi ja see toimub 26. septembril. See on kõige suurem muudatus, aga põhjused on selged. Tegemist on sisehalli ja väga arvuka publikuga, ka produktsioonimeeskond on väga suur. Aprill pidi täis olema igasuguseid proove ja ettevalmistusi, aga me ei saanud neid kuidagi teha. Nii et isegi kui mai alguses öeldaks, et kõik on jälle okei, ei jõuaks me valmis.

Kontsert ära ei jää, tuleb lihtsalt varasügisel. Ja tuleb seda vägevam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles