Trad.Attack!-i plaadiesitluskontsert Saku Suurhallis lükkus septembri lõppu

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Trad.Attack! kontsert Saku Suurhallis lükkus septembri lõppu.
Trad.Attack! kontsert Saku Suurhallis lükkus septembri lõppu. Foto: Trad.Attack!

Trad.Attack!-i uue albumi «Make Your Move» esitluskontsert Saku Suurhallis, mis pidi olema 23. mail, lükkub sügisesse ja leiab aset 26. septembril. Bändi samanimeline uus album ilmub aga plaanipäraselt juba 17. aprillil.

«See kontsert on suurim asi, mille bändiga kunagi ette oleme võtnud. Eesti esimene 360-kraadine lava tuhandete pealtvaatajate ja kümnete kaasesinejatega, iga lugu omaette vaatemäng. Just nii me seda ette kujutame, kuid 23. mail esinedes peaksime tegema oma plaanides järeleandmisi ja seda me teha ei raatsi,» selgitas edasilükkamise otsuse tagamaid Jalmar Vabarna. «Kontsert peab tulema täpselt nii võimas, kui oleme iseendale ja oma fännidele lubanud. Kõik see nõuab aga ka palju ettevalmistust ja proove nii bändi kui taustajõududega. Peaksime olema nendega juba algust teinud, kuid lähinädalatel ja kardetavasti kauemgi seda teha ei saa,» lisas ta.

Kõik 23. maiks ostetud kontserdipiletid kehtivad ka 26. septembril, kuid alates tänasest on soovijatel võimalik need 14 päeva jooksul (kuni 24. aprillini) Ticketeri tagasimüügiplatvormi kaudu ka tagasi müüa.

«Me väga loodame ja ootame, et kohtume kõigi piletiostnutega, sõltumata sellest, et kontsert toimub pisut hiljem, aga arusaadavalt ei pruugi uus kuupäev kõigile sobida. Teistele piletiostnutele aga üks soovitus: oota otsustamisega hetkeni, kuni meie album on väljas ja saad seda kõike, mis Suurhallis juhtuma hakkab, kuulata!» rääkis Sandra Vabarna.

Trad.Attack!-i uus album «Make Your Move» ilmub aga plaanitult ning on alates 17. aprillist kõigile kättesaadav.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles