Akadeemia juhiks kandideerib kaks doktorit

Margus Haav
, reporter
Copy
Kultuuriakadeemia direktoriks kandideerivad kaks mitmekülgsete kogemustega meest. Juko-Mart Kõlar (paremal) töötab praegu kultuuriakadeemias, Hasso Kukemelk on olnud pikalt ametis Tartu Ülikoolis.
Kultuuriakadeemia direktoriks kandideerivad kaks mitmekülgsete kogemustega meest. Juko-Mart Kõlar (paremal) töötab praegu kultuuriakadeemias, Hasso Kukemelk on olnud pikalt ametis Tartu Ülikoolis. Foto: Marko Saarm, Maido Parv ja Margus Ansu (montaaž)

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktoriks soovivad saada Juko-Mart Kõlar ja Hasso Kukemelk. Viis viimast aastat seda ametit pidanud Iñaki Sandoval uueks ametiajaks ei kandideeri.

Kandideerimiseks avaldaski soovi kaks inimest. Mõlemad on seotud Tartu ülikooliga ning kui osutuvad valituks, siis näevad koostööd ülikooliga olulisel kohal. Kõlar töötab praegu kultuuriakadeemia kultuurhariduse osakonna juhatajana, Kukemelk on ­ülikooli sotsiaal- ja haridusteaduskonnas ametis olnud juba pikemat aega. Mõlemal on doktorikraad, mis oli üks kandideerimise tingimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles