Sisukord
Paberleht
Postimees

Sööme sõnu. Riisiga kartuli vastu

2 min lugemist
Riisipada kanaga FOTO: Üllar Priks

Ma olen kogu aeg rohkem kartuli usku mees olnud. Mis saab tatar või riis ühe korraliku pannitäie praekartuli või ahjus mõnusa rosmariinioksakesega küpsenud kartulilaevukeste vastu? Kui ajad on vaesed, vajab kartul justkui kõige vähem kõrvalt utsitamist, et maitsemeelele rõõmu valmistada. Ega neid praeguse aja tudengeid teagi, aga minu ajal sai ka kõige sügavamatest madalseisudest koti kartuliga välja purjetatud.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Ma olen kogu aeg rohkem kartuli usku mees olnud. Mis saab tatar või riis ühe korraliku pannitäie praekartuli või ahjus mõnusa rosmariinioksakesega küpsenud kartulilaevukeste vastu? Kui ajad on vaesed, vajab kartul justkui kõige vähem kõrvalt utsitamist, et maitsemeelele rõõmu valmistada. Ega neid praeguse aja tudengeid teagi, aga minu ajal sai ka kõige sügavamatest madalseisudest koti kartuliga välja purjetatud.

09.04.2020 14.04.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto