Lammutuse tõttu peavarjuta jääv turismiinfokeskus jätkab tegutsemist

Priscilla Õmblus
Copy
Seni ametite majas toimetanud Viljandi turismiinfokeskusel tuleb leida uued ruumid. Aprilli algusest kuulub turismiinfokeskus arenduskeskuse alla, kellega koos ta peagi uutesse ruumidesse kolib.
Seni ametite majas toimetanud Viljandi turismiinfokeskusel tuleb leida uued ruumid. Aprilli algusest kuulub turismiinfokeskus arenduskeskuse alla, kellega koos ta peagi uutesse ruumidesse kolib. Foto: Elmo Riig

Ametite maja lammutamise tõttu praegusest ruumist ilma jääva Viljandi turismiinfokeskuse tulevik oli veel mõni kuu tagasi lahtine. Nüüdseks on selge, et turismiinfokeskus jätkab tööd, kuid muudetud tööjaotusega.

Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Elmo Puidet kinnitas, et turismiinfokeskust ei kaotata. "Oleme veendunud, et Viljandi linn ja maakond on kaunid ja olulised turismisihtkohad ning informatsiooni sellest tuleb jagada süsteemselt ja pidevalt," lausus ta.

Selle aasta veebruaris kirjutas Sakala, kuidas lammutatav ametite maja jätab Viljandi turismiinfokeskuse peavarjuta ja sellel tuleb kolida. Toona oli aga selguseta, kuhu kolitakse ning kas tegevus jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles