Politseinikel oli eile tegemist koduvägivallatseja ja 2 + 2 reegli eirajatega

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Õnnetuspaigale kutsuti politsei. Foto on illustratiivne.
Õnnetuspaigale kutsuti politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval sai politsei väljakutse korterisse, kus mees oli vägivallatsenud oma elukaaslase kallal. Lisaks tabati narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuht ning üks juhtimisõiguseta mootorsõidukijuht.

Aprilli esimesel esmaspäeval kutsuti politsei Viljandis Posti tänaval asuvasse korterisse, kus 64-aastane mees oli tarvitanud vägivalda samaealise elukaaslase suhtes. Lõuna prekfektuuri pressiesindaja Ragne Keiski saadetud teates on kirjas, et politseinikud pidasid mehe kinni ning toimetasid jaoskonda. Naisele andsid meedikud kohapeal esmaabi.

Viljandi politseijaoskonna Facebooki lehele pandud teates kirjutatakse, et esmaspäeval käidi 28 väljakutsel ning kontrolliti 44 sõidukijuhti, kellest ükski polnud alkoholijoobes. Siiski tabati üks narkootikumide tarvitamise tunnustega sõidukijuht ning üks juhtimisõiguseta juht.

2 + 2 reeglist kinnipidamisega seotud vestlusi pidasid politseinikud esmaspäeval seitsmel korral.

Viljandi politseijaoskond palub inimestel olla vastutustundlik ning järgida kõiki korraldusi, mis eriolukorras on antud. "Ainult nii saame esimesel võimalusel oma tavapärase elurütmi juurde naasta," kirjutatakse postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles