Edasi lükatud ümber Viljandi järve jooksu korraldajad pakuvad loobujatele lahendust

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Traditsiooniliselt 1. mail asetleidev ümber Viljandi järve jooks on tänavu eriolukorra tõttu lükatud 1. augustile.
Traditsiooniliselt 1. mail asetleidev ümber Viljandi järve jooks on tänavu eriolukorra tõttu lükatud 1. augustile. Foto: Elmo Riig

Eriolukorra tõttu 1. mailt 1. augustile edasi lükatud ümber Viljandi järve jooksu korraldajad andsid teada, et juhul kui maiks registreerunud inimene jõuab aprillis arusaamisele, et ta ei saa augustis osaleda, on tal võimalik kanda juba makstud starditasu järgmise aasta jooksul osalemiseks.

«Kehtiva eriolukorra tõttu ei saa me teha suurjooksu ümber Viljandi järve tavapärasel ajal ja oleme selle üle viinud 1. augustile,» ütles ürituse korraldustoimkonna juht Mati Jürisson.

Et neile inimestele juba tehtud kulutusi kompenseerida, pakuvad jooksu korraldajad välja võimaluse, et nende registreering lükatakse edasi järgmisse aastasse ja nad saavad stardikoha 2021. aasta 1. mai jooksul. Kes aga ei näe võimalust ka järgmisel aastal Viljandisse tulla, võib oma stardikoha edasi anda või müüa. Stardikohta saab teisele nimele ümber registreerida 30. juunini ning selle eest lisatasu ei võeta. Stardikoha aasta võrra edasi lükkamiseks tuleb saata sooviavaldus hiljemalt 1. maiks e-posti aadressil suurjooks@viljandi.ee.

Osalejate kirjapanek 1. augustil peetavale jooksule jätkub jooksu kodulehel.

Ümber Viljandi järve jooks on Eesti vanim traditsiooniline rahvajooks, mis esimest korda leidis aset 1928. aasta kesksuvel. Alates 1931. aastast on seda korraldatud igal aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles