Täna saab viimast päeva nime pakkuda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu sügiseks Viljandi vangla asemele kerkiva kaubanduskeskuse nimevõistlusel on praeguste andmete kohaselt osalenud ligi pool tuhat inimest.

Keskust rajava Eften Capitali projektijuhi Toomas Õuna sõnul saab pakkumisi saata pühapäevani e-kirjaga aadressil viljandi@eften.ee.

Õun tunnistas nädala keskel, et täpset vahekokkuvõtet pole seni tehtud, kuid hinnanguliselt on oma pakkumise teinud 500 inimest. Et iga pakkuja saab välja käia kolm nime, on variante ligi 1500. «Mõned nimed muidugi kattuvad,» täpsustas ta.

Viljandi vangla asemele kaubanduskeskust rajav firma pani välja 1000-eurose preemia inimesele, kes pakub ehitisele parima nime.

Võistluse reeglid on lihtsad: pakutav nimi ei tohi olla pikk ja peab olema eestipärane. «Mingeid võõrapäraseid nimesid me ei oota,» toonitas Õun.

Žürii valib võitja 16. jaanuariks. See, kelle pakutud nimi keskusele pannakse, saab preemiaks 1000 eurot. Raha jagub ka teiseks jäänule, tema saab 500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles