Mölluta Ostumöll. Allahindlused ehituspoodidesse rahvamurdu ei toonud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Bauhofi uksel seisis turvamees, kelle ülesanne oli tagada, et kaupluses poleks korraga üle 50 ostja.
Bauhofi uksel seisis turvamees, kelle ülesanne oli tagada, et kaupluses poleks korraga üle 50 ostja. Foto: Marko Saarm

Möllu ei olnud, oste üsna napilt – nii võib kokku võtta Bauhofi Ostumöllu kampaania laupäeva keskpäevased tunnid. Ehkki ehituspoed olid sel päeval nende väheste seas, kes võisid tegevust jätkata, ja mitmes neist oli allahindlus, ei meelitanud see inimesi ostlema.

Kui nädala keskel sai vabaajakaupade müüja Sportland hakkama paraja fopaaga ja kogus suure allahindlusega mitmel pool poe rahvast täis, pöördus sotsiaalmeedias nii mõnegi inimese ennetav pahameel ehituskaupluste suunas. Bauhof lubas tavapärast Ostumöllu ja Decora allahindlust. Vaid Espak teatas, et eriolukorra tõttu jätab ta kõik allahindlused ära.

Laupäeval kella 11 ajal oli Viljandi Bauhofi ees parklas kümmekond autot. Poes oli ehk 15 ostjat. Uksel võttis saabuja vastu turvamees, kelle ülesanne oli tagada, et korraga ei satuks ostlema üle 50 inimese. Ostukärude juures seisis poetöötaja, käes desinfitseerimisvahendid, millega ta ostukärusid puhastas. Möllust polnud lõhnagi. Pigem lõhnas ümbrus kange alkoholi järele, mis viitas kasutuses olevate desoainete rohkusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles