Nädala pärast jõustuv reform suleb Viljandimaal ainult ühe apteegi

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandis vastab praegu nõuetele neli apteeki, alles kaks nädalat tagasi oli selliseid apteeke ainult kaks. Uku keskuses asuv apteek on vahepeal nõuetele vastavaks saanud ning jätkab pärast 1. aprilli reformi tööd nagu ennegi.
Viljandis vastab praegu nõuetele neli apteeki, alles kaks nädalat tagasi oli selliseid apteeke ainult kaks. Uku keskuses asuv apteek on vahepeal nõuetele vastavaks saanud ning jätkab pärast 1. aprilli reformi tööd nagu ennegi. Foto: Elmo Riig

Apteegireform jõustub juba ühe nädala pärast ja ravimiameti andmetel on viimase kahe nädala jooksul Viljandimaal pilt varasemaga võrreldes palju paremaks muutunud.

1. aprillist jääb Viljandis suletuks ainult üks apteek ning maakonna apteegid jätkavad tööd. Apteegiteenuse pakkumist jätkatakse ka Jämejalal, Kõpus, Mustlas ja Võhmas. Nende asulate ainsate apteekide saatus oli kaks nädalat tagasi veel lahtine.

Praeguse seisuga vastab Viljandis uutele nõuetele juba neli apteeki: Viljandi Maksimarketi, Kantremaa, Uku keskuse ja Männimäe Selveri apteek. Viljandimaal on ravimiameti kaardi järgi praegu kümme nõuetele vastavat apteeki ning nõuetele ei vasta veel seitse apteeki, aga kõigi jätkata soovivate apteekide taotlused on menetluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles