Korvpallimeeskond unistab suurelt ja julgelt – meistriliigast

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi valla esindusmeeskond BC Eesti Maavara/Baltic Agro alustas Saku teist liigat suurte ambitsioonidega kerkida kunagi ka meistriliigasse. Fotol meistriliiga kogemusega Madis Soodla (valges).
Viljandi valla esindusmeeskond BC Eesti Maavara/Baltic Agro alustas Saku teist liigat suurte ambitsioonidega kerkida kunagi ka meistriliigasse. Fotol meistriliiga kogemusega Madis Soodla (valges). Foto: Elmo Riig

"Meie tõus meistriliigasse pole vaid helesinine unistus. Sats on meil hea, tehakse palju trenni ja me oleme tahtmist täis," ütles teises liigas mängiva Viljandi valla esindusmeeskonna BC Eesti Maavara / Baltic Agro korvpalliklubi juht Joel Paal.

Paraku keeras eelmisel nädalal lahvatanud koroonapandeemia ka selle klubi suured plaanid pea peale. Eelmise nädala laupäeval teatas Eesti korvpalliliit, et lõpetab eriolukorra tõttu selleks hooajaks kõik võistlused.

Viimases seitsmes mängus vaid võitu mekkinud klubi pole nii resoluutse otsusega rahul. Enne hooaja katkijäämist oli ta liigatabelis neljas. "Tahaks loota, et see hooaeg pole ikka päris lõppenud. Kui olukord normaliseerub, võiks ju mängud edasi kesta. Kas või teha play-off ühemänguliseks," leidis Paal. "Loomulikult pole me neljanda kohaga rahul. See sats, kes meil sellest aastast alustas, pole ju ühtegi kaotust saanud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles