Sul on võimalik aidata? Või vajad ise abi? Sakala abiblogi viib kokku

Sakala
Copy
Mõnes peres on koduõppel mitu last, kuid ainult üks arvuti, või pole seda üldse. Vana kasutuna seisva raali vajajale andmine on üks võimalusi teisi raskes olukorras aidata, kuid kaugeltki mitte ainus.
Mõnes peres on koduõppel mitu last, kuid ainult üks arvuti, või pole seda üldse. Vana kasutuna seisva raali vajajale andmine on üks võimalusi teisi raskes olukorras aidata, kuid kaugeltki mitte ainus. Foto: Elmo Riig

Koroonapandeemiast tingitud eriolukord on pannud kogu maailma proovile. Rasketel aegadel tuntakse ühtekuuluvust aga tavalisest rohkem ning paljud soovivad abivajajaid aidata. See Sakala abiblogi püüab Viljandimaal mõlemad pooled omavahel kokku viia.
 

Kas sul on kodus vana rüperaal, mida tahaksid pakkuda e-õppel koolilapsele, kes peab ühte arvutit õdede-vendadega jagama? Või vajad kedagi, kes käiks koeraga jalutamas, sest ei saa ise välja minna? Või hoopis midagi kolmandat, neljandat või viiendat? Oma soovi või pakkumise lisamiseks kirjuta e-posti aadressil sakala@ajaleht.ee või jäta teade automaatvastajale helistades telefoninumbril 435 0000.

Sakala ei avalda abiblogis ettevõtete tasuliste teenuste teateid ega abipakkumisi või -palveid, mille juures ei ole kontaktandmeid. Samuti jätab toimetus endale õiguse mitte avaldada pakkumisi, mis on vastuolus heade tavadega või on seadusevastased.

Kui abipakkumine ei ole enam jõus või on aitaja leitud, palume toimetusega samadel kontaktidel taas ühendust võtta ning öelda, mis päeval ja mis kellaajal on teade avaldatud, et me teaksime õige postituse blogist eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles