Indianapolis Colts lõpetas Margus Hundiga lepingu

Priscilla Õmblus
Copy
Karksi-Nuiast pärit Margus Hunt teatas lepingu lõppemisest Indianapolis Coltsiga.
Karksi-Nuiast pärit Margus Hunt teatas lepingu lõppemisest Indianapolis Coltsiga. Foto: Ken Murray

Viljandimaalt Karksi-Nuiast pärit endine kettaheitja, viimased kolm hooaega Indianapolis Colts särki kandnud Margus Hunt teatas esmaspäeval, et tema ja klubi leping on katkenud.

"See äri põhineb esitustel ja minu esitused eelmisel aastal ei vastanud mu standarditele," kirjutas Hunt sotsiaalmeedias. "Ma jätkan enda arendamist ja igapäevatööd selle nimel, et minust saaks nii hea mängija kui võimalik."

Veel aasta tagasi kirjutas Sakala, kuidas Margus Hunt sõlmis Ameerika jalgpalli profiliigas lepingu oma toonase koduklubi Indianapolis Coltsiga ning see tähendas väidetavalt, et ta teenib kahe aastaga üheksa miljonit dollarit. Nii kerkis kaitsemängijast Hunt suure tõenäosusega enim teenivaks eesti sportlaseks maailmas. Klubi ei avaldanud, kui pika lepingu ta Hundiga sõlmis ja kui palju too teenima hakkab. Praeguseks on teada, et sõlmiti kaheaastane leping klausliga, et see on võimalik aasta varem lõpetada.

"Aitäh, Indy! Oleme tänulikud aja eest, mis meil perega Indianapolises olnud on," kirjutas Hunt oma Instagrami postituses. "Jätkan töötamist, et olla parim mängija, kelleks ma suuteline olen. Kõike head, minu tiimikaaslastele, püsige terved! Järgmise peatükini!"

Aasta tagasi lepingu pikendamisel nentis peatreener Chris Ballard klubi kodulehel, et Margus Hunt on eriline mängija eeskätt oma enam kui kahemeetrise kasvu pärast. Et ta on oma pikkuse kohta haruldaselt kiire, jõuline ja väga hea stardikiirendusega, saab Ballard teda kasutada paljudel positsioonidel.

Hooajal 2018 alustas Hunt kõik 15 mängu Coltsi algkoosseisus. Eelmisel hooajal pääses ta põhikoosseisu 16 mängust viiel.

Enne Indianapolis Coltsiga liitumist kuulus Hunt neli hooaega Cincinnati Bengalsi ridadesse. Oma karjääri jooksul on ta NFL-i kohtumistes väljakul käinud kokku 91 mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles