Norras suusatamas käinud Viljandi linnapea pani end karantiini

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Elu esimene suusareis lõppes Viljandi linnapeal Madis Timpsonil oodatust palju varem ning jätkub 14 päeva kestva karantiiniga.
Elu esimene suusareis lõppes Viljandi linnapeal Madis Timpsonil oodatust palju varem ning jätkub 14 päeva kestva karantiiniga. Foto: Elmo Riig

Eestis eriolukorra väljakuulutamise ajal Norras puhkusereisil viibinud Viljandi linnapea Madis Timpson määras end ise 14 päeva pikkusesse karantiini ning määras Viljandi kriisikomisjoni juhi kohusetäitjaks abilinnapea Kalvi Märtini.

Timpson osaleb linna juhtimises Skype'i kaudu ning juhatas sel moel ka esmaspäevast linnavalitsuse istungit.

«Lõpetasin puhkuse varem ja pöördusin Eestisse tagasi nii kiiresti kui võimalik,» rääkis Norras suusatamas käinud Timpson. «Pean aga normaalseks ja vastutustundlikuks olla 14 päeva karantiinis ja teha tööd kodust nagu enamik linnavalitsuse ametnikke,» viitas linnapea asjaolule, et enamik linnaametnikke teeb praegu tööd kodukontoris, et võimalikult vähe teiste inimestega kokku puutuda.

Linna kriisikomisjoni juhataja kohusetäitjaks määrati abilinnapea Kalvi Märtin, kes on pidevalt kodumaal viibinud ning saab osaleda koosolekutel, mida Eestis tuleb eriolukorrast hoolimata korraldada. «Kalvi on minu silmadeks ja kõrvadeks ning kohusetäitjana saab ta kõige paremini tegutseda,» lisas Timpson.

Ta jõudis Eestisse tagasi nädalavahetusel ning tagasisõidul tõrkeid ei tekkinud. «Piiri peal täitsin ankeedi ja kontrolliti dokumente. Midagi hullu polnud, Eesti riik toimib,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles