Viljandi invaabikaupluse lahtiolekuaeg lüheneb

Üllar Priks
, reporter
Copy
Invaabivahendite müüja muutis viiruse tõttu lahtiolekuaegu.
Invaabivahendite müüja muutis viiruse tõttu lahtiolekuaegu. Foto: Erakogu

Invaabivahendite kett ITAK muudab Viljandi kaupluse töökorraldust. Kauplus on nüüdsest avatud lühemat aega, kella 11–17. Teenindussaali jääb üks teenindaja korraga ja klientidel palutakse siseneda ühekaupa.

Ühtlasi palutakse klientidel osta korraga terve kuu varu ja võimalusel mitte tagastada laenatud esemeid. Samuti palutakse võimalusel mitte laenata kojukannet eeldavaid esemeid, näiteks hooldusvoodit. Kaupluses palutakse tasuda kaardiga, sest see vähendab tõenäosust, et teenindaja koroonaviirusega kokku puutub.

ITAK-i tegevjuht Indrek Katušin selgitas muudatuse põhjusi: "Suur osa meie klientuurist kuulub koroonaviiruse riskirühma. Seetõttu anname endast parima, et viia sotsiaalne distantseerumine maksimumini. Meil on nüüdsest igas kaupluses korraga tööl vaid üks teenindaja. Kui klient märkab poodi tulles, et teenindussaalis juba on üks inimene, palume tal võimaluse korral oodata ukse taga, kuni too lahkub. Palume klientidelt mõistvat suhtumist: ebamugavate juhiste järgimine on oluline selleks, et nii teie kui kogu Eesti ühiskond sellest kriisist võimalikult väikeste kahjudega välja tuleks."

ITAK muutis kaupluste töökorraldust kõikjal Eestis. Samasugune töökorraldus nagu Viljandi kaupluses rakendub Jõhvi, Narva ja Tartu esinduses. Jõgeva, Põlva, Valga ja Võru kauplus jäävad avatuks vaid teisipäeviti ja kolmapäeviti ning siis kehtivad tavapärased lahtiolekuajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles