Poekett otsib Viljandisse kohta

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma lahtiolekuajad jäävad samaks.
Prisma lahtiolekuajad jäävad samaks. Foto: Toomas Huik

Kevadel Viljandisse laienemise kavast teatanud Prisma kauplusekett otsib siin oma poele sobivaimat kohta, kuid suurte nõudmiste tõttu pole seda seni leidnud.


«Oleme väga nõudlikud,» tunnistas aktsiaseltsi Prisma Peremarket kommunikatsioonijuht Kadri Lainas. Uus supermarket peab asuma kohas, kuhu on kerge pääseda auto ja ühissõidukiga ning mis on ka jalakäijatele soodsas paigas.



Prisma Peremarketi juht Janne Lihavainen on «Äripäevale» tunnistanud, et ettevõte on saanud palju äripindade või kruntide pakkumisi kõikjal Eestis. Kadri Lainas kinnitas, et ka Viljandisse on neile kohti pakutud, kuid valikut pole veel tehtud.



«Praegu on arenemiseks väga hea aeg,» leidis Lainas. «Meil on võimalik paljude pakkumiste seast parim valida.»



Suurtest nõudmistest hoolimata loodab Prisma Viljandisse siiski sobiva koha leida. «Lootust on kindlasti,» kinnitas Lainas. Et kett pole laienemisel ajalisi piire seadnud, ei kavatse firma uusi kauplusi rajades ka ülemäära kiirustada.



Prisma pole ainus, kes Viljandisse suurt kauplust kavandab. Tallinna Kaubamaja on teatanud plaanist rajada keskus, millest saab linna suurim kaubamaja. Eiffeli nime kandva keskuse arendaja sai ehitusloa eelmise aasta viimasel nädalal ning Centrum töötab oma laienduse detailplaneeringu kallal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles