Forum Cinemas lubab ühele kinoseansile kuni 100 inimest

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Forum Cinemas arvestab valitsuse antud soovitusega ning alates reedest ei saa ühelegi Forum Cinemase kinoseansile broneerida üle 100 pileti. Lisaks jäetakse kinni pandud istmete vahele üks vaba koht, et hoida distantsi filmivaatajate vahel. 

"Otsustasime meetmed tarvitusele võtta pärast peaminister Jüri Ratase soovitust edasi lükata üle 100 inimesega üritused. Seega oleme juba praegusest broneerinud seansside saalid nii, et seal ei saa korraga viibida üle 100 inimese ning lisaks võimaldame igale külastajale nii-öelda privaatse ruumi ehk mõlemale poole ostetust kohast jääb tühi koht. Näiteks kahekesi kinno minnes saate kõrvuti istuda, aga kahele poole jääb siis vähemalt üks vaba iste," selgitas Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo.  

"Seansside arvu piirang ei mõjuta ning kinode lahtiolekuaegu pole kavas praegu muuta, kuid kindlasti jälgime olukorda pidevalt ning vajadusel on ettevõttel olevad kriisiplaanid," lisas Kongo.

"Oleme viimastel nädalatel täheldanud ka keskmisest ja oodatavast natukene vähem kinokülastajad, kuid see ei pruugi viiruse süü olla," lausus Kongo. "Küll aga on koroonaviirus mõjutanud seda, et edasi on lükatud osa filmide esilinastusi. Näiteks James Bondi uus film, uue Eesti mängufilmi "Rain" esilinastus ning animatsioon "Peeter Pikkõrv", mis lükkus augustisse."

Esilinastusele soetatud piletid ostab kino tagasi. 

Forum Cinemas OÜ opereerib Baltikumis üheksat kino, millest viis asub Leedus. Ettevõttele kuulub Eestis 26 protsenti turuosast, Lätis 38 ning Leedus 71. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles