Viljandi toidupoodidest ostetakse enim purgisuppe, tualettpaberit ja makarone

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Mullu kevadel kippus ka Eesti kauplustes tualettpaber otsa lõppema.
Mullu kevadel kippus ka Eesti kauplustes tualettpaber otsa lõppema. Foto: Marko Saarm

Sakala toimetus käis täna neljas Viljandi toidukaupluses: Vaksali ja Tallinna tänava Maximas, Männimäe Rimis ja Grossi poes. Igal pool käis vilgas riiulite täitmine ning kauba lõplikust otsasaamisest või puudumisest märki ei olnud. 

Klientide sõnutsi võis veel eile õhtul Maxima kauplustes näha hoogsat tualettpaberi ja kuivainete kokkuostmist. Täna ennelõunal kaubapuudust aga märgata ei olnud ning toidukraami tundus jaguvat igale maitsele. Vaksali tänava Maxima riiulid olid kenasti söödavast pungil, Tallinna tänava poes oli siiski näha, et kuivainete- ning tualettpabeririiulid olid hõredamad, kuid töötajad täitsid neid täie hooga. 

Viljandi Männimäe Rimi poe juhataja Marina Peedo sõnul on kõige minevam kaup purgisupid ja tualettpaber. Kaupa aga jätkub ning ka poejuhataja ise täitis saalis hoogsalt riiuleid. 

Viljandi turuplatsi kõrval asuvas Grossi toidupoes käis ennelõunasel tunnil vilgas ostlemine. Klientide vahel püüdsid teed leida kärudega poemüüjad, kes makaroniriiuleid täitsid. "Rahvast käib palju ja kõige enam kaob riiulitelt makaronid, jahud, tualettpaber ja küttebrikett," ütles müüja Janika Paju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles